marți, 25 septembrie 2007


In Liban, bărbaţii au permisiunea legală de a avea contacte sexuale cu animalele, însă numai atunci când necuvântătoarele sunt de sex feminin. Întreţinerea unui contact sexual cu un animal mascul este pedepsită cu moartea. Hmmmm ce bine ca nu imi plac chestiile de gen.

luni, 24 septembrie 2007







Un porc se uita la o priza pe perete; dupa 3 ore exclama:
- Ba, p'asta l-au zidit de viu!

Asa se munceste la noi


In anul 2007, ar dura 5.707 ani ca o persoana sa caute in toate cele 3 miliarde de pagini ale motorului de cautare Google. Software-ul Google o face in 0.5 secunde. Am postat asta asa ca recunostintza pentru google ca ofera acest site moca.

Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe
amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic. Deci dragi femei cand vorbim noi taceti dreq :).

duminică, 23 septembrie 2007

http://in-apa.blogspot.com


Myspace Graphics
Myspace Graphics


Un consum moderat de bere poate imbunatati functiile sistemului cardiovascular. Asa am citit eu pe un site de profil deci hai sa bem bere MODERAT :)

sâmbătă, 22 septembrie 2007


"Asta sunt eu si de azi 22.09.2007 am sa am grija de acest blog bineinteles cu bunavointza si acordul omului Alexandru (Woo). In fiecare zi vor aparea chestii tampite din lume asa am sa incep mai tarziu probabil ca am sa modific tema."